NIEUW Probeer 14 dagen GRATIS en ontdek alle mogelijkheden die Plannen.nl jou kan bieden.

Terug

Ons support

Ons team staat op de werkdagen van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur in de week voor je klaar om je te helpen bij alle vraagstukken. Wij zijn bereikbaar op 010-7200588 of per mail op backoffice@plannen.nl

Een demo-rondleiding is gemakkelijk aan te vragen via de afsprakenmodule van Plannen.nl. Hier kun je zelf aangeven op welke dag en hoelaat jij gebeld wilt worden door één van onze specialisten. Zij zullen tijdens dit telefoongesprek met jou je wensen bespreekbaar maken en je vragen beantwoorden. En zoals je van ons gewend bent, schieten we je meteen te hulp bij het aanmaken van je account. ;-)

 

Vraag hier je demo-rondleiding aan!

Ons IT-team staat 5 dagen in de week voor je klaar om je te helpen bij alle vraagstukken. Wij zijn bereikbaar op 010-720588 of per mail op backoffice@plannen.nl. Je komt eerst bij het Supportteam terecht die je eerst zo goed mogelijk proberen te helpen. Indien er speciale verzoeken of vragen zijn, dan zullen wij deze voorleggen aan ons IT-team en geven wij je zo snel mogelijk een terugkoppeling.