NIEUW Probeer 14 dagen GRATIS en ontdek alle mogelijkheden die Plannen.nl jou kan bieden.

Terug

Onboarding

Om een dienst aan te maken ga je in je profiel naar diensten en klik je op de groene knop ‘dienst aanmaken’ . Hier verschijnt een overzicht met invulvelden die je geheel naar jouw wens kunt invullen. Als je alles hebt ingevuld, kun je op opslaan klikken en verschijnt de dienst direct in jouw profiel.

Je kunt het beste je diensten aanpassen door in je profiel bij diensten op het  ‘oogje’ te klikken van je gewenste dienst. Hier krijg je een overzicht te zien van de dienst en kun je deze gemakkelijk wijzigen. Wil je de gehele dienst verwijderen? Dan klik je op onderstaande rode button ‘verwijderen’.

Het is eigenlijk heel simpel. Een klant maakt een afspraak via jouw widget dat op jouw website geïmplementeerd staat of via een link naar jouw persoonlijke pagina. De afspraak verschijnt meteen in jouw agenda! Hier vind je alle details terug waaronder de afspraak zelf, maar ook de gegevens van de klant. De afspraak kun je gemakkelijk wijzigen door op het 'pennetje' te klikken.

Wanneer je een account hebt aangemaakt bij Plannen.nl kun je elke seconde van de dag je agenda inzien. Hier vind je direct een overzicht hoe jouw dag, week of maand eruit ziet. Via de groene button 'afspraak toevoegen' kun je gemakkelijk handmatig een afspraak inschieten. Hier vul je alle gegevens in van de klant en klik je vervolgens op 'Opslaan'. Vervolgens zal de afspraak meteen in je agenda verschijnen.

Je klant gegevens zijn terug te vinden onder ‘’Klanten’’. Hier vind je een overzicht met bestaande klanten die of handmatig zijn toegevoegd, of klanten die ooit een afspraak hebben ingepland. De klant informatie kun je indien door op een bestaande klant te klikken. Hier vind je onder andere de (persoonlijke) gegevens, afspraken, notities en afbeelding.

In je account kun je gemakkelijk alle instellingen zelf aanpassen. Aan de linkerkant vind je een menu waar alle wijzigingen handmatig aangebracht kunnen worden. Kom je er niet uit? Ons team staat 5 dagen in de week voor je klaar om je te helpen bij alle vraagstukken. Wij zijn bereikbaar op 010-720588 of per mail op backoffice@plannen.nl.