Events support

Dit is een event-module

Een event-module is een extra module die je bij Plannen.nl kunt aanschaffen om events of trainingen in te plannen. Bij een event-module kun je gemakkelijk evenementen aanmaken waar klanten zich in kunnen schrijven. Ook deze module is weer volledige geautomatiseerd en kun je zelf naar wens aanmaken.

Zo activeer je de event module

1. Ga naar https://www.plannen.nl/app/modules
  2. Vervolgens klik je op het grijze balkje bij ''events module inschakelen''
  3. Dan verschijnt er een bericht waarbij je onderaan de optie aanvinkt en op de groene ''aanzetten'' knop klikt
  4. Ten slotte klik je op opslaan en bij je eerst volgende betaling zal de event module meegerekend worden
Zo maak je een event aan

Wanneer je de module ingeschakelt hebt staan kun je heel gemakkelijk in de 'Agenda' op 'Event toevoegen' klikken.

1. Klik in de agenda op de groene knop ''event toevoegen'' rechtsboven
  2. Vul vervolgens de gegevens van het event in
  3. Klik op opslaan en je ziet vanzelf een blok verschijnen van jouw event in je agenda.
  4. Nu kan je jouw aangemaakte evenementen beheren via de volgende link: https://www.plannen.nl/app/events
  5. Hier zie je unieke URL link die je kan delen met de mogelijke deelnemers
Zo bewerk je jouw events

Je kan jouw events bewerken door naar je events te gaan via de volgende link: https://www.plannen.nl/app/events. vervolgens klik je op het oogje naast de event die je wilt bewerken. Hier kan je de naam, link, locatie en beschrijving aanpassen. Als je de data en tijden van het event wilt veranderen dan klik je op het oogje onder evenement tijden. Hier kan je de tijden en de data veranderen en vervolgens opslaan.