NIEUW Probeer 14 dagen GRATIS en ontdek alle mogelijkheden die Plannen.nl jou kan bieden.

Terug

Integratie

Je kan makkelijk en snel de app op je website plaatsen. Kom je er niet helemaal uit, maar wil je het toch zelf proberen? Dan kan je deze handige stappenplan doornemen.

Stap 1. Login waar jij jouw website beheert en ga voor de app code naar: https://www.plannen.nl/app/integraties ;

Stap 2. Klik op ‘Ik plaats de App zelf op mijn website.’;

Stap 3. Kies welke style je wil hebben en of het een popup of een vast app op je website moet zijn;

Stap 4. Positioneer de button of popup (kijk wat het beste voor je werkt);

Stap 5. Ga naar de omgeving waarin je de unieke code kan plaatsen (dit staat meestal bij een editor omgeving of waar je de code van je thema kan aanpassen);

Stap 6. Plaats de code voor de tag;

Stap 7. Klik op sla op/opslaan/save etc. en refresh je website pagina om te kijken.

Heb jezelf geen kennis om de code te plaatsen op je eigen website? >> Stuur dan de code naar jouw technisch contactpersoon