Integratie website

Zo voeg je zelf de widget toe aan je website

1. Ga naar de volgende link: https://www.plannen.nl/app/integraties
  2. Klik op ‘’Ik plaats de App zelf op mijn website’’
  3. Kies hierbij voor het type en waar je de button en de popup van de widget wilt plaatsen
  4. Kopieer vervolgens de code en laad deze in jouw website

Zo installeer je de widget via WordPress

1. Ga naar de volgende link: https://www.plannen.nl/app/integraties
  2. Klik op ‘’Ik heb een WordPress website''
  3. Download de plugin en kopieer de code
  4. Laad deze vervolgens in op je website

Zo plaats je de widget via jouw webdeveloper

1. Ga naar de volgende link: https://www.plannen.nl/app/integraties
  2. Klik op ‘’De App doorsturen aan mijn webbouwer’’
  3. Vul de email van jouw webdeveloper in en de naam van jouw website
  4. Klik vervolgens op ‘’Verzenden’’

Zo ontvang je hulp vanuit Plannen.nl voor het plaatsen van jouw widget

1. Ga naar de volgende link: https://www.plannen.nl/app/integraties
  2. Klik op ‘’Ik kom er niet uit, kunnen jullie mij helpen?''
  3. Vul jouw persoonlijke gegevens in en klik op ‘’Verzenden’’
  4. Wij zullen nu contact met jou opnemen voor het plaatsen van de widget