NIEUW Probeer 14 dagen gratis en ontdek alle mogelijkheden die Plannen.nl jou kan bieden.

Terug

Modules

Dit zijn modules

 

Modules zijn betaalde toevoegingen aan jouw Plannen.nl account. Je kan één of meerdere modules tegelijk aanzetten, instellen en deze worden dan automatisch aan jouw account toegevoegd. Op dit moment zijn de volgende modules beschikbaar:

 

 • Feedback module voor €2,50,- extra per maand;
 • Betaal module voor €5,- extra per maand;
 • Factuur module voor €5,- extra per maand;
 • Whitelabel widget voor €5,- extra per maand;
 • Kassa en voorraad module voor €10,- extra per maand;
 • Events module voor €10,- extra per maand.

Leuk om te weten! Tijdens jouw gratis proefperiode kun je ook gratis gebruik maken van deze modules

 

Zo stel je modules in

 

 1. Ga naar de volgende pagina https://www.plannen.nl/app/modules.
 2. Vervolgens klik je op het balkje bij de module die jij in wilt stellen.
 3. Daarna wordt er een bericht geopend en vink je de voorwaarden aan en klik je op ‘’aanzetten’’.
 4. Ten slotte druk je rechtsonder op ‘’opslaan’’ en dan is jouw module geactiveerd en ontvang je op jouw volgende afschrift of verlenging ook de kosten voor de geactiveerde module.
Dit is de Feedback module

 

Met de Feedback module heb je de mogelijkheid om jouw klant voor of na de afspraak een automatisch feedback formulier te versturen via de mail. Hierbij kan je heel makkelijk bepalen wanneer de klant deze mail ontvangt,  welke vragen er gesteld worden en hoe de opzet van de feedback eruit ziet. 

 

Nadat de klant jouw feedback formulier ingevuld heeft, ontvang je de resultaten hiervan in de mail. De Feedback module kost €2,50 extra per maand bovenop het basis abonnement van €15,- per maand en is gratis te gebruiken in de proefperiode. 

 

Zo gebruik je de Feedback module

 

Nadat je jouw Feedback module geactiveerd hebt ga je naar de volgende pagina https://www.plannen.nl/app/settings_feedback. Onder ‘’inhoud van de mail’’ kan je heel eenvoudig de opmaak van de feedbackmail wijzigen. Hieronder kan je instellen hoeveel uur van tevoren of na de afspraak jouw klanten de mail ontvangen. 

 

Als je verder naar beneden gaat dan zie je ‘’Feedback module aanpassen’’. Hier kan je instellen waar jouw feedback formulier allemaal uit bestaat. 

 

Dit is de Betaal module

 

Met de Betaal module is het mogelijk om de klant in de widget te laten betalen. Dit gaat erg makkelijk en automatisch waardoor jij als ondernemer je hier niet druk over hoeft te maken. Ook loop je minder risico met klanten die niet komen opdagen op locatie. In de widget kan je ook jouw klant de keuze laten maken of ze liever gelijk betalen of op locatie. Via onze blog: https://www.plannen.nl/blog/gemak-van-online-betalen kun je nog meer vinden omtrent de Betaal module van Plannen.nl.

 

Via de widget kan er door de klant betaald worden op de volgende manieren: iDeal, Creditcard, Apple Pay, Paypal en Bancontact. De Betaal module kost €5,00 extra per maand bovenop het basis abonnement van €15,- per maand en is gratis te gebruiken in de proefperiode. 

 

Zo gebruik je de Betaal module

 

Nadat je jouw Betaal module hebt geactiveerd op de volgende pagina https://www.plannen.nl/app/modules, vul je jouw Mollie Api key in. Als je nog geen mollie account hebt kan je deze gratis aanmaken door hier te klikken. Vervolgens heb je de keuze of klanten kortingscodes kunnen gebruiken en of je de klant de mogelijkheid wilt geven om op locatie te betalen. Ook kan je jouw klant een bepaald bedrag of percentage van de prijs als aanbetaling laten betalen. Dit stel je in door een prijs of percentage in te vullen en dit vervolgens op te slaan. 

 

Je kan de betalingen inzien onder ‘’Betalen’’ bij het kopje modules in jouw Plannen account.

 

Dit is de Factuur module

 

Met de Factuur module worden er automatisch facturen voor je opgesteld om naar jouw klanten te versturen. Deze facturen worden overzichtelijk bijgehouden in jouw Plannen account. Hierdoor bespaar jij als bedrijf erg veel tijd zodat jullie die aan veel belangrijkere werkzaamheden kunnen gebruiken. De Factuur module kost €5,00 extra per maand bovenop het basis abonnement van €15,- per maand en is gratis te gebruiken in de proefperiode. 

 

Zo gebruik je de factuur module 

 

Nadat je de Factuur module geactiveerd hebt kan jij ervoor kiezen dat verstuurde facturen ook automatisch naar jouw eigen mails gestuurd worden. Vervolgens kan jij al jouw facturen beheren op de volgende pagina https://www.plannen.nl/app/invoices. Hier kan je facturen bewerken, printen en mailen door op 1 van de 3 icoontjes te klikken rechts van de kolom. 

Dit is de Whitelabel widget

 

Als je de Whitelabel widget activeert dan wordt de tekst ‘’Powered by Plannen.nl - Made with ???? in Rotterdam’’ die je onderaan je widget staat weggehaald. Hierdoor laat je jouw widget volledig om jouw bedrijf draaien. Met deze module kan je ook de afzender van de SMS’jes naar jouw klanten veranderen naar jouw eigen bedrijfsnaam. De Whitelabel widget kost €5,00 extra per maand bovenop het basis abonnement van €15,- per maand en is gratis te gebruiken in de proefperiode.  

 

Zo gebruik je de Whitelabel widget

 

Nadat je de Whitelabel widget hebt geactiveerd op de volgende pagina https://www.plannen.nl/app/modules, kan je ook de afzender van de SMS berichten naar jouw klanten veranderen naar jouw eigen bedrijfsnaam. Hierdoor maak jij de band met jouw klant nog persoonlijker. Als je vervolgens op opslaan drukt dan is de tekst uit de widget gehaald. 

Dit is de Kassa en voorraad module 

 

Met de Kassa en voorraad module kan je op een eenvoudige manier de voorraden van jouw bedrijf behouden. Hierdoor heb je een makkelijk overzicht van hoeveel producten je verkoopt en hoe groot je voorraad is. De Kassa en voorraad module kost €10,00 extra per maand bovenop het basis abonnement van €15,- per maand en is gratis te gebruiken in de proefperiode. 

 

Zo gebruik je de Kassa en voorraad module

 

Nadat je de Kassa en voorraad module hebt ingesteld ga je naar de volgende pagina https://www.plannen.nl/app/products. Hier kan je door de groene knop rechtsboven producten toevoegen die jouw bedrijf verkoopt. Je kunt dan het volgende doen: 

 

 1. Klik in de linkerbalk op ‘’voorraden’’ en hier voeg je door de groene knop rechtsboven de huidige voorraden toe die jouw bedrijf heeft liggen.
 2. Vervolgens kan je producten en voorraden aan elkaar koppelen door in ‘’producten’’ op het potloodje te klikken naast het product.
 3. Daarna vul je onder ‘’Voorraad verbruik’’ de naam van de voorraad in. Dan klik je op opslaan en dan is dit product gekoppeld aan de voorraad. 

Als je nu naar ‘’kassa’’ gaat dan kan je producten selecteren die je verkocht hebt. Het volgende kun je vervolgens dan doen: 

 

 1. Klik op ‘’betalen’’ en kies je de betaalmethode van de klant.
 2. Dan klik je op ‘’betaling voltooien’’ en kan je de betaling terug vinden onder ‘’facturen’’ en is de voorraad van dit product verminderd in ‘’Voorraden’’.
 3. Als je je voorraad wilt veranderen dan ga je naar ‘’Voorraden’’ en klik je op het potloodje naar de voorraad. Hier kan je jouw voorraad aanpassen onder ‘’Aantal’’ en vervolgens opslaan.  

 

Dit is de Events module

 

Met de Events module kan je met events en trainingen werken in jouw Plannen account. Klanten kunnen zich eenvoudig inschrijven voor events door middel van een persoonlijke link. De Events module kost €10,00 extra per maand bovenop het basis abonnement van €15,- per maand en is gratis te gebruiken in de proefperiode.

 

Zo gebruik je de Events module

 

Nadat je de Event module ingeschakeld hebt, is het heel eenvoudig om een event aan te maken. Zo stel je een nieuw event in:

 1. Je gaat naar de volgende pagina https://www.plannen.nl/app/events.
 2. Hier klik je op de groene knop ‘’Event toevoegen’’ rechtsboven.
 3. Daarna vul je alle gegevens in van het event. Dan klik je op ‘’opslaan’’ en dan heb je officieel jouw event aangemaakt!
 4. Vervolgens zie je jouw event staan met een persoonlijke link ernaast. Deze link kan je delen met jouw klanten zodat zij zich kunnen gaan inschrijven. 

Als je jouw bestaande event wilt bewerken, dan klik je op het oogje naast het event. Hier kan je de gegevens van jouw evenement wijzigen. Als je de tijden en het aantal personen wilt wijzigen dan klik je onder ‘’Evenement tijden’’ op het oogje naast de momenteel geplande data. Hier kan je de data, tijden en aantal personen wijzigen en vervolgens op ‘’Opslaan’’ klikken. 

 

Probeer nu