NIEUW Probeer 14 dagen gratis en ontdek alle mogelijkheden die Plannen.nl jou kan bieden.

Bekijk alle blog items

Bootverhuur Bernisse

Geschreven op 24-06-2021 door Dion

Bootverhuur Bernisse

Altijd al het prachtige natuurgebied de “Bernisse” willen verkennen? Dan ben je bij Bootverhuur Bernisse aan het juiste adres. Zij hebben zowel een aanbod voor mensen die rustig willen genieten, maar ook voor mensen die van wat meer sportiviteit houden. Daarnaast heeft Bootverhuur Bernisse een divers aanbod qua vaartuigen zoals: elektrische boten, waterfietsen, kajaks en de welbekende SUP boards. Het mooie van al deze vaartuigen is dat je kunt varen zonder vaarbewijs.

 

Voor Bootverhuur Bernisse is Plannen.nl een handige tool om al deze verschillende boten met verschillende tijden te koppelen, zodat de klanten makkelijk een tijdslot kunnen kiezen en zo dus makkelijk en overzichtelijk een vaartuig kunnen huren.“Op onze website is de widget (plannen.nl) om een bootje online te reserveren toegevoegd en klanten kunnen zelfs al van te voren gelijk betalen.”

 

Door de handige betaal module kan Bootverhuur Bernisse klanten alvast van te voren laten betalen. Zo hoeven zij dus niet meer een extra handeling te doen als klanten op locatie zouden betalen. Het geld wordt overgemaakt naar Mollie.com en dit geld kan je per dag of wanneer zij zouden willen, uit laten betalen. Super handig ;-). Ben je benieuwd naar deze betaalmodule en heb je al een account? Klik dan hier.

  
“Onze gasten waarderen de herinnering van de afspraak die kort van te voren wordt gestuurd, wat ook handig is dat je dit ook naar je eigen bedrijf kan laten sturen. Zo heb je gelijk een overzicht van welke boten er al verhuurd zijn voor die dag”

 

Plannen.nl maakt gebruik van smsjes en/of emails die verstuurd worden naar de klant zodat de klant weet wanneer er een afspraak is. Maar ook andersom, als er een afspraak is gemaakt kan je als bedrijf instellen of je deze afspraakbevestiging zelf ontvangt of niet. Het systeem is makkelijk in gebruik, klanten kunnen aangeven wanneer ze van welk vaartuig gebruik willen maken en voor Bootverhuur Bernisse is het achter de schermen in het systeem ook mogelijk om een vaartuig langer of korter in te plannen.

 

Al met al maakt Bootverhuur Bernisse volop gebruik van de mogelijkheden die plannen.nl haar biedt op het gebied van de bootverhuur. Maar dit kan natuurlijk voor veel meer branches. Ben je benieuwd wat het voor jouw branche kan betekenen? Klik dan hieronder om een account aan te maken. Heb je vragen? Dan kan je ons altijd chatten, mailen en/of bellen :)!

 

Probeer nu gratis

 

Tips & Adviezen

Probeer nu