NIEUW Probeer 14 dagen gratis en ontdek alle mogelijkheden die Plannen.nl jou kan bieden.

Bekijk alle blog items

Kees Smit Tuinmeubelen

Geschreven op 13-01-2022 door Annelijn

Kees Smit tuinmeubelen & Plannen.nl

 

Ben je op zoek naar de allerleukste decoratie, accessoires en meubelen voor in je tuin? Dan zit je bij het bedrijf Kees Smit Tuinmeubelen helemaal goed. Met veel uiteenlopende producten, zoals tuintafels parasols en mooie loungesets, is dit bedrijf een groeiende en populaire onderneming met 2 locaties in Nederland: zowel in Amersfoort als in Almelo.

 

Net als vele andere bedrijven kwamen zij voor een uitdaging te staan toen de corona crisis aan brak: hoe blijven we toch klanten binnen halen en producten verkopen? Het was dan ook een uitkomst toen zij hoorden dat ze sinds kort weer klanten mochten verwelkomen in hun Experience Stores.

 

Tijdens de persconferentie waarin dit bekend gemaakt werd, werd ook vermeld dat een bezoek van een klant wel vooraf gereserveerd dient te worden. Dit was dan ook de reden voor Kees Smit Tuinmeubelen om actief op zoek te gaan naar een planningstool die hen hierbij goed kon ondersteunen!

 

“Al snel zijn wij bij Plannen.nl uitgekomen, een prachtige tool die technisch erg sterk in elkaar steekt.”

 

Toen zij op zoek gingen naar een planningstool om het winkelen-op-afspraak-concept te hanteren, kwamen zij er al snel achter dat er meerdere soorten afspraken modules beschikbaar waren op de huidige markt. Echter viel hen toen vooral op dat vele afspraken modules gericht waren op het registreren van één klant tegelijk, en dan voornamelijk gericht op kappers en de horeca. In deze sectoren kan een afspraak niet dubbel geboekt worden, wat juist wel is waar Kees Smit Tuinmeubelen naar zocht! Voor hen was het dan ook voornamelijk van belang dat de planningstool die zij gingen gebruiken, ervoor zorgde dat overlappingen van afspraken kon plaatsvinden. Alleen op die manier konden zij meerdere klanten tegelijk konden ontvangen in hun twee Experience Stores.

 

Toen al snel Plannen.nl op hun pad kwam, was dit dan ook direct een tool die hen aansprak: aan al hun wensen kon voldaan worden door de vele verschillende technische functies, en meerdere klanten konden tegelijk hetzelfde tijdvak reserveren. En met succes! Dagelijks zijn er ontzettend veel klanten die een afspraak reserveren in een tijdvak naar wens, om hun tuin helemaal zomerproof te maken!

 

“Plannen.nl biedt voor ons de oplossing zodat wij klanten kunnen ontvangen en tevens kunnen voldoen aan de regels van het RIVM.”

 

De planningstool was erg eenvoudig om in te stellen en binnen afzienbare tijd hebben wij de afsprakenmodule volledig geïmplementeerd, van inrichting tot plaatsing op de webshop. Plannen.nl houdt zich aan de regels van het RIVM, en heeft bijvoorbeeld een corona checklist opgesteld die klanten vooraf aan hun afspraak in kunnen vullen: zo weet je precies dat de klant geen klachten heeft, en kan iedereen veilig winkelen!

 

Wil jij net als Kees Smit Tuinmeubelen een sterke planningstool voor jouw onderneming? Klik op onderstaande button en maak gratis je account aan.

 

Tips & Adviezen

Probeer nu