NIEUW Probeer 14 dagen gratis en ontdek alle mogelijkheden die Plannen.nl jou kan bieden.

Bekijk alle blog items

Een must in jouw bedrijf!

Geschreven op 03-05-2020 door Nikki

Stel je voor, je bent een kapper. Samen met jouw 3 andere collega’s werken jullie enorm hard om alle successen te behalen en dagelijks alle klanten te voorzien van een fantastische coup. De ene houdt zich bezig met knippen & verven, terwijl de andere continu afspraken aan het inplannen is in een agenda. Maar dat kan veel efficiënter… 

Zou het niet fijn zijn als alle medewerkers zich kunnen richten op alle klanten en behandelingen? Dan zal Plannen.nl je niet gaan teleurstellen.

 

5 tips waarom Plannen.nl
  1. Meer tijd voor jouw specialisme
  2. Overzichtelijk en mega handig
  3. Geheel geautomatiseerd, dus geen kopzorgen meer
  4. Simpel, makkelijk in gebruik en eenvoudig voor bedrijf & klant
  5. Precies in jouw smaak & stijl 

 

Groei klanttevredenheid

Meer tijd voor jouw specialisme zal gegarandeerd zorgen voor meer conversie. Klanten kunnen gemakkelijk achterhalen of jij iets doet omdat het moet of omdat jij het doet omdat je het leuk vindt. Als jij voor de volle 100% tijd kunt nemen voor een klant, zal dit niet onopgemerkt blijven. Zeg voorgoed vaarwel tegen handmatig afspraken inplannen en laat dit over aan een gespecialiseerde agenda die geheel aansluit op jouw wensen. Ja écht… Dat is mogelijk ;-) 

 

Afsprakenmodule zoals jij het wilt

Wil jij net iets meer tijd overhouden aan persoonlijk contact, dat kan! Of die ene klant (met een afspraak van 2 uur) met trots behandelen, zonder dat je in de stress schiet van de telefoon? Ook dat kan! Laat klanten zelf online afspraken inplannen geheel naar jouw wensen. Met je eigen unieke afspraken app die je gemakkelijk op je website kunt plaatsen of een boekingsprogramma die je eenvoudig kunt delen met je klanten. De keuze is geheel aan jou. 

 

Eén ding is zeker. Vergeet urenlang tijd spenderen aan het maken van afspraken, inkomende telefoontjes of mailtjes. Plannen.nl gaat ervoor zorgen dat jij als bedrijf je handen vrij krijgt en er 100% tijd overblijft voor datgene dat er echt toe doet.

 

Tips & Adviezen

Probeer nu