NIEUW Probeer 14 dagen gratis en ontdek alle mogelijkheden die Plannen.nl jou kan bieden.

Bekijk alle blog items

Hoe nu verder?

Geschreven op 07-05-2021 door Annelijn

In de vorige blogs vertelden wij je over het openingsplan die het kabinet heeft ontwikkeld. Dit plan bestaat uit zes verschillende stappen, waarbij er per 2 à 3 weken iets meer versoepeld kan worden met betrekking tot de verschillende branches. Het doel van het kabinet is om met dit plan uiteindelijk in de zomer (denk aan juli of augustus) compleet terug te keren naar het oude normaal en na 3 maanden wordt het tijd om het coronavirus achter ons te laten. Een mooi vooruitzicht voor vele ondernemers!

 

De horeca heeft eerder goed nieuws gekregen, namelijk dat zij de terrassen per 28 april 2021 van 12:00 - 18:00 mochten openen. Voor vele Nederlanders een heerlijk gevoel en voor horecaondernemingen al een ontzettend fijne stap in de goede richting: er was voor iedereen weer wat meer hoop en licht aan het einde van de tunnel.

 

Geen verdere versoepelingen van stap 2

Toch lijkt het er nu sterk op dat de 2e stap van het plan, het openen van sportscholen en doorstroom locaties zoals dierentuinen en pretparken, niet gaat lukken op de datum die hiervoor vast stond. 11 mei 2021. De huidige druk op de ziekenhuizen door heel het land is nog te groot om nieuwe versoepelingen toe te laten.

De nieuwe datum voor versoepelingen staat vooralsnog op 18 mei 2021. Gelukkig lijkt het erop dat de versoepelingen voor stap 2 dan wél plaats kunnen gaan vinden.

 

Wij begrijpen goed dat dit niet het nieuws is waar jij als eigenaar van een van deze bedrijven in deze sector, op gehoopt had. Plannen.nl kan ondernemers in deze zware tijd een steuntje in de rug geven door mooie mogelijkheden aan te bieden wat inzichten kan opleveren voor nieuwe kansen.

Dit is dan ook precies de reden dat wij alle ondernemers van de genoemde branches die nog niet kunnen versoepelen, willen helpen om toch te kunnen blijven doorzetten. Dat is tenslotte toch wat elke ondernemer wil in deze tijd? Lees dan ook snel verder hoe Plannen.nl jouw zaak prachtige mogelijkheden kan bieden!

 

Blijven ondernemen met Plannen.nl

 

  1. Doorstroom locaties buiten

Deze sector kan Plannen.nl perfect inzetten met een coronavriendelijk bezoekersbeleid. Met sterke protocollen die de meeste doorstroom locaties al hebben ontwikkeld, kunnen alle voorwaarden van het RIVM worden nageleefd en kunnen bezoekers veilig en vertrouwd deze locaties bezoeken.

 

Daarnaast biedt Plannen.nl extra zekerheid, duidelijkheid en veiligheid, door o.a. het check gesprek dat plaatsvindt en het gebruik van tijdsblokken waardoor er plaats is voor strikte bezoekersregistratie. Bezoekers kunnen niet zomaar binnen komen lopen zonder reservering, wat resulteert in verantwoord ondernemen en een kleinere kans op besmettingen.

 

  1. Sportscholen

Zoals besproken in eerdere blogs, is de kans groot dat jij als ondernemer al vele alternatieven hebt bedacht om toch inkomsten binnen te krijgen, ondanks dat sportscholen al lange tijd niet open mogen. Het creatief denken wordt ten slotte tegenwoordig flink op de proef gesteld. Buiten sporten bijvoorbeeld, waarbij je een combinatie kunt maken met de focus op personal training. Maar ook bootcamps, uitbreiden met verschillende soorten sporten of juist meer kijken naar groepsverband, zijn mooie mogelijkheden. Veel kan immers op afstand worden uitgeoefend, wat al een groot voordeel is in deze tijd.

 

Om je maximaal aan de huidige voorwaarden te houden, kan Plannen.nl jou nog meer vooruit helpen:

  • Door middel van het check gesprek van tevoren weet jij zeker dat jouw leerlingen niet besmet zijn met het virus, en zo geef jij hen ook een veilig gevoel.

  • Jij verhoogt automatisch jouw klanttevredenheid, doordat leerlingen zelf een tijdvak in kunnen plannen, en dus altijd op een moment sporten dat hen goed uitkomt! Wil je nog meer te weten komen over alle voordelen die Plannen.nl met zich meebrengt? Lees dan snel hier ons blog over onze efficiente tool.

  1. Kunst- en cultuurbeoefening binnen

Een instrument bespelen en hiervoor lessen volgen op een muziekschool, zangles volgen, toneel spelen, noem het maar op. Ook deze mensen kunnen dit niet meer beoefenen, ook al was er met stap 2 wel hoop dat dit vanaf 11 mei 2021 weer zou kunnen. Maar ook deze ondernemers willen wij graag meegeven: Plannen.nl kan voor jou de ultieme oplossing zijn!

Zoals boven aangegeven, kan Plannen.nl ondanks corona ervoor zorgen dat er veilig en verantwoord ondernomen wordt door jouw bedrijf.

 

Heb jij een onderneming in een van bovenstaande branches, of wil je weten hoe Plannen.nl voor jou dé oplossing kan bieden? Neem dan contact op met onze klantenservice, en Plannen.nl zal jouw de ultieme afsprakentool bieden.

 

Tips & Adviezen

Probeer nu