NIEUW Probeer 14 dagen gratis en ontdek alle mogelijkheden die Plannen.nl jou kan bieden.

Bekijk alle blog items

Klant Electronic Partner

Geschreven op 12-01-2022 door Annelijn

Electronic Partner: Die doet het!

 

Met maar liefst 80 locaties door heel Nederland is de onderneming Electronic Partner (EP) een bekend en groot bedrijf met dagelijks vele klanten die op zoek zijn naar de mooiste producten voor in huis. Of je nu actief op zoek bent naar een wasmachine, een föhn of een nieuwe televisie: bij Electronic Partner ben je hoe dan ook aan het juiste adres.

 

Door de vele locaties kwamen zij er tijdens de corona crisis al snel achter dat een standaard afsprakenmodule niet optimaal voor hen zou werken, zij wilden juist dat de bezoekersregistratie per locatie geregeld kon worden. Klanten moesten kunnen kiezen tussen een kort of uitgebreid winkelbezoek bij één van de vele locaties, zodat overlappingen plaats konden vinden. Zodoende kwamen zij bij Plannen.nl terecht.

 

“De oplossing die Plannen.nl aanbiedt sluit niet alleen goed aan op onze wensen, maar ook qua kosten is Plannen.nl de meest interessante oplossing.”

 

Electronic Partner had enkele wensen waar de afsprakenmodule aan moest voldoen die zij uiteindelijk wilden gaan implementeren. Het moest voor hen een oplossing zijn die eenvoudig te implementeren was in de webshop.

Maar ook het realiseren van de afsprakenmodule op iedere losse website van elke winkel was voor hen prioriteit, om de best mogelijke klantenservice te bieden en onderscheid te maken tussen de verschillende locaties. Daarnaast had Electronic Partner diverse wensen qua instelmogelijkheden en wilden zij een koppeling aan de eigen agenda van de desbetreffende winkel. Na het overwegen van de verschillende wensen en het advies van Plannen.nl, heeft Electronic Partner een mooie widget kunnen realiseren op hun website.

 

“De klantenservice was goed bereikbaar en dacht mee met oplossingen. Ook zijn enkele aanvullende wensen die we hadden direct ontwikkeld en toegevoegd aan de tool.”

 

Zodra de winkels weer open mochten en ondernemers weer klanten mochten gaan verwelkomen op afspraak, wilde Electronic Partner de afsprakenmodule van Plannen.nl compleet geimplementeerd hebben op de website, zodat alles klaar was voor gebruik. Hierdoor moesten zij snel schakelen: anders konden klanten geen afspraak inplannen. “Met uitgebreide hulp van Plannen.nl hebben we dit kunnen realiseren.”

 

Klanten kunnen op deze manier zelf een eigen afspraak inplannen, geheel naar hun gewenste tijd en datum. “Onze winkels zijn daarom ook erg enthousiast, want nu kan men dagelijks op verantwoorde wijze weer klanten ontvangen.”

 

Ben jij ook op zoek naar een mooie afsprakentool voor op jouw website, net als Electronic Partner? Laat ons team jouw advies geven over de beste mogelijkheden!

 

 

Tips & Adviezen

Probeer nu