NIEUW Probeer 14 dagen gratis en ontdek alle mogelijkheden die Plannen.nl jou kan bieden.

Bekijk alle blog items

Online trainingen

Geschreven op 01-03-2021 door Annelijn

Inspelen op online trainingen met Plannen.nl

 

Als ondernemer ben jij vast wel bekend met trainingen geven, organiseren of bijwonen. Run jij bijvoorbeeld een callcenter? Dan zullen jouw medewerkers regelmatig cursussen of trainingen moeten volgen om hun kennis te blijven bijspijkeren en uitbreiden. Maar misschien geef jij ook zelf wel trainingen aan potentiële ondernemers of nieuwe klanten!

 

Vaak willen bedrijven nieuwe klanten en deelnemers aantrekken door de trainingen en events. Een goede manier om te laten zien wat jouw onderneming te bieden heeft. :-)

De online wereld biedt talloze opties om kennis uit te breiden, waar ook steeds meer mensen behendiger in worden. Of je nu een zoom-meeting wilt organiseren of een trainingsdag wilt inplannen, dan komt Plannen.nl uitstekend van pas. We moeten tenslotte kijken naar wat er wél kan!

 

Hoe fijn is het dan dat Plannen.nl een goed ontwikkelde event-module aanbiedt, waarin mensen zichzelf kunnen aanmelden voor trainingen? Ben je benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Lees dan snel verder!

 

De event-module van Plannen.nl: hoe werkt het?

Stel je voor, jij wilt een training organiseren voor al jouw werknemers, je stelt een belangrijke meeting of event op, voor mensen in jouw sector. En misschien biedt je dit zelfs wel aan op meerdere dagen, zodat de aanmeldingen zich kunnen verspreiden. Hoe dan ook: je wilt dat dit soepel verloopt en dat degenen die zich aanmelden, tevreden zijn met hun gekozen dag en tijd.

 

  • Zet Plannen.nl in op het moment dat jij je gasten de optie wilt geven om zich te kunnen aanmelden voor een training, event of meeting

  • Een geheel geautomatiseerde en overzichtelijke event-module

  • Alle voordelen die onze planningstool ook biedt: kostenefficiënt en laat mensen zelf een plekje inplannen in jouw agenda

  • Je bent al bekend in Plannen.nl, wat het gebruik van de event-module alleen maar soepeler laat verlopen

  • Mogelijkheid om gepersonaliseerde e-mails en uitnodigingen te versturen

Ook op onze veelgestelde vragen pagina vertellen wij jou alles over de event-module. Lees het hier

 

Waarom nu online trainingen volgen & organiseren?

We weten niet hoe lang we nog vanuit huis zullen moeten werken of wanneer er weer grote congressen, trainingen en events plaats kunnen vinden. Des te belangrijker om nu door te pakken met de online opties!

 

  • Flexibele tijden

Je hebt de mogelijkheid om meerdere trainingen te plannen en bent dus niet maar beperkt tot één dag of tijd.

 

  • Grotere bereikbaarheid

Jij hebt de kans om meerdere mensen uit te nodigen en een gepersonaliseerde e-mail te versturen. En daarnaast draag jij zo jouw steentje bij aan zowel je eigen ontwikkeling als die van hen. Trainingen volgen en geven zorgt voor een goede boost en brengt wellicht nieuwe inzichten voor jouw onderneming :-)

 

  • Opnames

Door de geavanceerde functies van tegenwoordig kun jij jouw online trainingen zelfs opnemen en vervolgens doorsturen naar iedereen die het bijgewoond heeft. Heb jij zelf een training gevolgd? Dan kun je het in alle rust nog eens terugkijken. Geen gemiste notities meer of dat stukje wat net te snel werd uitgelegd :-)

 

  • Saamhorigheid

In tijden van thuiswerken kan een gezamenlijk iets al veel betekenen voor iemand. Je bent even met z’n allen en leert hierdoor ook nog eens wat. Interactie neemt toe, wat juist nu een gevoel van saamhorigheid geeft!

 

Plannen.nl biedt de perfecte oplossingen om jouw online trainingen en samenkomsten te laten realiseren. Wil jij graag weten hoe jij dit goed kunt implementeren in jouw onderneming? Ons team staat voor jou klaar en zoekt samen voor jou naar de beste uitkomst. Wij zijn bereikbaar op 010-7200588, of stuur ons een e-mail naar backoffice@plannen.nl.

 

 

Tips & Adviezen

Probeer nu