NIEUW Probeer 14 dagen gratis en ontdek alle mogelijkheden die Plannen.nl jou kan bieden.

Bekijk alle blog items

Tuinmeubelland & Plannen.nl

Geschreven op 24-02-2021 door Nikki Sondag

Tuinmeubelland: Dé tuinmeubelspecialist voor iedereen!

 

Tuinmeubelland is de snelstgroeiende keten van tuinmeubelspeciaalzaken in Nederland. Met een zeer uitgebreide collectie van tuinmeubelen tot aan barbecues en van terrasverwarmers tot aan accessoires. Bij Tuinmeubelland ben je op het juiste adres. 

 

In februari 2021, tijdens de lockdown hoorden ook zij tijdens een persconferentie dat de winkels weer beperkt open mochten. Maar dan wel met regels: een klantafspraak moest minimaal vier uur van te voren zijn gemaakt, een RIVM gezondheidscheck moet uitgevoerd worden en de afspraak moet plaatsvinden binnen een vast tijdvak. Reden voor Tuinmeubelland om met spoed op zoek te gaan naar een website module waarbij zij dit in goede banen kunnen leiden voor de drie winkels in Dronten, Veghel en Zaandam.

De persconferentie was namelijk ’s avonds om 19 uur, en binnen een uur waren er al meerdere mailtjes van klanten ontvangen met verzoek tot het maken van een afspraak.

 

‘’Wij zijn erg tevreden met zowel de mogelijkheden als de flexibiliteit die de online module van Plannen.nl biedt. We kunnen het planningsproces voor drie winkels in één agenda eenvoudig beheren.’’

 

Wat zij nog meer zo fijn vinden aan Plannen.nl? Dat er onderscheid gemaakt kan worden tussen verschillende medewerkers bezetting per filiaal en per tijdvak. En is er flexibiliteit in de (kalendertijd), waarbij feestdagen bijvoorbeeld anders behandeld worden dan reguliere dagen. Alle punten vanuit bovenstaande zijn voor Tuinmeubelland de ideale oplossing geweest om in zee te gaan met Plannen.nl. En dat allemaal voor maar €15,- per maand. 

 

‘’ De Implementatie bij ons webbureau ging soepel, de embedded code stond er binnen een ochtend op en werkt verder vlekkeloos. Erg prettig is ook het meedenken aan de developers zijde, qua layout én werking. ‘’

 

Daarnaast voorziet de module, in het verkleinen van de ‘no shows’, welke met een beperkte winkelopening, kunnen zorgen voor omzetderving. Klanten worden namelijk voor de afspraak herinnerd via sms of e-mail, waarbij dit niet alleen als herinnering geldt, maar tevens ook een link naar de RIVM check bevat. Al met al zijn wij heel tevreden over de werking, layout, maar vooral ook de persoonlijke en flexibele samenwerking. Veel dank aan Plannen.nl!

 

Ook op zoek naar een planningstool die rekening houdt met alle RIVM maatregelen?
Start vandaag nog met Plannen.nl!

 

Tips & Adviezen

Probeer nu