NIEUW Probeer 14 dagen gratis en ontdek alle mogelijkheden die Plannen.nl jou kan bieden.

Bekijk alle blog items

Plannen.nl voor Reisbureaus

Geschreven op 04-06-2021 door Annelijn

Zet Plannen.nl nu in voor jouw reisbureau en verwelkom vandaag nog (meer) klanten!

 

De wereld heeft een lange tijd stilgestaan en de drang voor een zonnige vakantie is bij velen enorm... begrijpelijk! Door het toenemende aantal gevaccineerden en versoepelingen in Nederland kan er steeds een beetje meer. Zo lijkt ook aanstaande zomer hoopvol met betrekking tot vakantiemogelijkheden! De Nederlandse reisbureaus merken ook al een flinke toename in het aantal boekingen in voornamelijk Europa. Wat is dan ook een betere tijd om te gaan kijken naar een heerlijke vakantie optie dan nu?

 

Stel, jij hebt een eigen reisbureau en wilt weer graag terug naar hoe het was en vele klanten ontvangen. Je zult gemerkt hebben dat de vakantie aanvragen binnenstromen. Uiteraard moeten er nog enkele RIVM regels opgevolgd worden, en wil je voorkomen dat klanten af en aan jouw kantoor binnenlopen. Juist elke klant persoonlijke aandacht bieden is essentieel in deze tijd, maar ook in de reisbranche in het algemeen. Plannen.nl heeft voor verschillende reisbureaus de ultieme oplossing geboden om klanten verplicht een afspraak te laten maken. En met goed resultaat! Ben jij de volgende?

 

Service als reisexpert verbeteren door Plannen.nl: hoe en waarom?

 

  • Optimaal advies op afspraak, precies zoals de klant wilt

Quarantaine plicht, PCR test of niet, vaccinaties, kleurcodes, reisadvies, annuleringen… In een korte tijd verandert er soms erg veel en dit is ook vaak per land nog eens verschillend. Wij begrijpen dan ook maar al te goed dat klanten dit soms niet meer volgen, maar jij als reisexpert wordt natuurlijk perfect op de hoogte gehouden van alle vernieuwingen en mogelijkheden! Extra zekerheid voor klanten met een geboekte vakantie (of bijna) is in deze tijd dan ook ontzettend belangrijk.

 

Klanten willen vaak persoonlijk advies en een live gesprek met een expert die hen duidelijkheid geeft. Met Plannen.nl zorg jij ervoor dat je dit waar maakt door veilig en verantwoord te ondernemen en alle huidige maatregelen perfect naleeft. En dit alles terwijl jij je klanten tevreden houdt en het optimale service biedt in de vorm van de diensten die jij als (individueel) reisbureau aanbiedt!

 

  • Plannen.nl biedt vele geavanceerde opties

Door onze allround tool Plannen.nl zijn er ontzettend veel mogelijkheden wat betreft tijdsblokken, aantal te verwelkomen klanten, onderscheid tussen verschillende diensten en categorieën, noem maar op!

Hierdoor kan elk reisbureau de aangeboden diensten, bijvoorbeeld persoonlijk reisadvies of een gesprek over een offerte, perfect instellen met onze tool en zo kunnen klanten precies kiezen voor de gewenste dienst. Daarnaast weet het reisbureau dan ook meteen waar de klant voor komt, waardoor klanttevredenheid ook nog een boost krijgt!

 

Wil een klant een afspraak maken maar zit jij helemaal vol op het gewenste tijdstip van de klant? Geen enkel probleem! Plannen.nl geeft de klant direct duidelijkheid en laat zien welke diensten, medewerkers en tijdstippen nog beschikbaar zijn ;) Ben je benieuwd naar alle andere voordelen van winkelen op afspraak in het algemeen? Lees dan hier ons blog hierover. 

 

  • Verwelkom vandaag nog meer klanten op jouw kantoor

Heb je altijd al optimaal gebruik willen maken van jouw tijd? Plannen.nl biedt ook hierbij volledige ondersteuning door gemakkelijke functies. Door geautomatiseerde e-mails, onze SMS functie en ons geïntegreerde check gesprek voorkom jij no-shows en weet jij precies welke (en waarvoor) klanten jij die dag kunt verwachten, en kun jij je hier dus ook optimaal voor voorbereiden! Maar laten we eerlijk zijn, welke klant komt nou niet opdagen als het om een afspraak over vakantie gaat? ;)

 

Ben jij enthousiast geworden over de voordelen van Plannen.nl met betrekking tot jouw reisbureau en wil jij zo snel mogelijk meer klanten gaan verwelkomen? Dan kan Plannen.nl voor jou de ultieme uitkomst bieden! Neem vandaag nog contact op met onze klantenservice en verbeter jouw klantcontact en algemene service vandaag nog met Plannen.nl!

 

 

Tips & Adviezen

Probeer nu