NIEUW Probeer 14 dagen gratis en ontdek alle mogelijkheden die Plannen.nl jou kan bieden.

Bekijk alle blog items

TravelTeam & Plannen.nl

Geschreven op 15-05-2021 door Dion

Wie is TravelTeam? 

TravelTeam is hét reisadviesbureau voor de reizigers die hoge eisen stellen aan deskundige informatie en een reis willen die in alle opzichten goed, maar niet duurder is! Dit is de slogan waar zij voor staan. Het gaat er bij hen om, om een ultieme reis voor jou samen te stellen. Ze zijn vooral gespecialiseerd in bestemmingen en speciale gelegenheden of doelgroepen, zoals: Zuid-Afrika, Noord-Amerika, Familievakanties, Stedenreizen, Cruises, Groepsreizen & Maatwerkreizen. Maar nu is de vraag natuurlijk, wat vinden zij van Plannen.nl? 

 
"Een 'no-nonsens' online reserveringssysteem voor een goede prijs die we absoluut durven aanraden."

Dit is wat TravelTeam als laatst zei in haar review. En inderdaad het is een no-nonsens online reserveringssysteem, ben je benieuwd wat Plannen.nl nog meer allemaal kan en welke voordelen het voor jouw reisbureau kan brengen? Klik dan hier. Voor TravelTeam is dit de juiste oplossing om klanten nog beter en makkelijker te helpen. Vanuit onze klanten, die in de reisbranche zitten, krijgen wij veel meer positieve reacties terug. De meeste zeggen ook dat het systeem makkelijk is om te regelen en dat klanten alle vrijheid hebben om zelf hun afspraak in te plannen. Super ideaal natuurlijk. Lees hieronder wat TravelTeam heeft geschreven ;). 

 

Dit is wat TravelTeam heeft geschreven:

"Sinds een paar maanden werken wij met Plannen.nl en ik kan niet anders zeggen dan; naar volle tevredenheid! Het systeem is makkelijk in te regelen, klanten kunnen aangeven waarvoor ze een afspraak willen maken, wanneer, maar ook met wie in ons bedrijf. De teksten/omschrijvingen hiervoor bepaal je zelf en je kunt de kleuren van je huisstijl gebruiken. Dat maakt het een handige, maar tevens persoonlijke tool die wij in de dienstverlening erg goed kunnen inzetten. De directe link naar de online reservering omgeving vermelden wij bijvoorbeeld in onze e-mails, maar hiervoor zou je ook de QR-code kunnen gebruiken. Een 'no-nonsens' online reserveringssysteem voor een goede prijs die we absoluut durven aan te raden."
Marielle van TravelTeam 

 

Wil jij nu ook gebruik maken van Plannen.nl? Klik dan hieronder om het gratis uit te proberen! 

 

Tips & Adviezen

Probeer nu