NIEUW Probeer 14 dagen gratis en ontdek alle mogelijkheden die Plannen.nl jou kan bieden.

Bekijk alle blog items

Yes nieuwe versoepelingen!

Geschreven op 14-05-2021 door Annelijn

Stap 2 van het openingsplan: wat betekenen de versoepelingen?

 

In ons meest recente blog heb je kunnen lezen dat stap 2 van het openingsplan van het kabinet niet doorging op de aangewezen datum, en dus verschoven is naar vooralsnog 19 mei 2021. Ook horen we 2 dagen daarvoor, op 17 mei 2021, of de versoepelingen daadwerkelijk doorgezet kunnen worden; dit kan namelijk mits de ziekenhuisopnames blijven afnemen.

 

Maar ondanks dat de versoepelingen van stap 2 een week vooruit zijn verschoven en het nog niet helemaal zeker is of het die dag doorgaat, vinden wij dit vooruitzicht genoeg reden om enthousiast over te zijn! Weet jij nog wat er in deze stap 2 allemaal gaat gebeuren? Wij begrijpen het als je het soms niet meer bijhoudt, en dat is dan ook precies de reden dat wij alle belangrijke informatie van de persconferentie voor jou hebben opgesomd!

 

  • Opening zwembaden en sportscholen

Misschien is dit wel een van de meeste gewilde dingen die Nederlanders weer willen doen: heerlijk bewegen en sporten! Voor velen was het dan ook lastig om goed te blijven bewegen gedurende de corona crisis. Des te fijner dat dat nu weer kan, uiteraard volgense verschillende voorwaarden!

 

Personal trainers en sportscholen / fitness groepen hebben goed buiten lessen kunnen realiseren door middel van Plannen.nl. Maar ook juist nu, doordat er straks maximaal 30 mensen in de sportschool mogen zijn en reserveren verplicht is, is dit een mooie kans om Plannen.nl in te zetten! Als bedrijf zijnde heb jij zo gemakkelijk overzicht van alle reserveringen die dag, en weet jij precies wat je te wachten staat! Wil je meer weten over alle voordelen van Plannen.nl? Lees dan snel hier onze blog hierover.

 

  • Opening verschillende doorstroom locaties en kunst- en cultuurbeoefening

Bij deze locaties moet je denken aan o.a. dierentuinen, pretparken, of bijvoorbeeld een muziekschool. Heb jij in bedrijf in één van deze branches die gelukkig ook weer open kan? Dan zul jij vooralsnog alleen klanten kunnen verwelkomen per reservering. Optimaliseer jouw opening en klanttevredenheid door Plannen.nl te gebruiken voor een goede bezoekersregistratie, en uiteraard om alle regels van het RIVM te handhaven!

 

  • Terrassen mogen langer open

De zomer staat voor de deur en Nederlanders zitten dan niets liever dan de hele dag te genieten op het terras. Het was dan ook ontzettend fijn nieuws dat eind april 2021 de buitenterrassen in de middag open mochten, maar hoe fijn is het dat dit in stap 2 van 6:00 - 20:00 wordt? De voorwaarden om 1,5 meter tussen tafels te bewaren en met maximaal 2 personen te komen blijft hierbij wel gelden. Ben jij benieuwd hoe jouw horeca onderneming optimaal gebruik kan maken van Plannen.nl? Dat lees je hier

  • Reizen

De zomervakantie staat pal voor de deur en velen kunnen niet wachten om naar de Griekse of Spaanse zon te gaan. Het kabinet heeft gister bekend gemaakt dat indien de besmettingen afnemen en de versoepelingen op 19 mei 2021 door kunnen gaan, er ook meer kan met betrekking tot reizen in de zomervakantie! Landen met groen óf geel reisadvies kunnen dan bezocht worden; landen die op oranje staan mogen alleen bezocht worden als dit echt noodzakelijk is, en dus niet voor vakantie.

 

Op 1 juni 2021 wordt bekend gemaakt of stap 3 van het openingsplan op 9 juni 2021 door kan gaan. Wij houden je uiteraard op de hoogte van al het nieuws!

Wil jij net als vele anderen Plannen.nl implementeren en vele klanten verwelkomen? Laat het ons snel weten en wij zoeken samen met jou naar een oplossing!

 

Tips & Adviezen

Probeer nu